Palvelut

Kuntosali

Kuntosalin valikoimaan sisältyy nykyaikaiset GPF, Realleader ja Panatta kuntosalilaitteet, runsaasti vapaita painoja ja iso nostolava 3:lle harjoittelijalle. Suorituspaikkoja on yli 100kpl ja cardio-osastoja on kaksi! 

Ryhmäliikunta

Ryhmäliikuntastudio on tatamilla katettu alue, joka on kamppailijoiden ja venyttelijöiden vapaassa käytössä silloin, kun se on vapaana. Ryhmäliikuntatuntien kalenteri ja ajanvaraus löytyy alla olevan painikkeen takaa.

Spinning

Spinningsalista löydät laadukkaat spinningpyörät!

Sinningtuntien kalenteri ja ajanvaraus löytyy alla olevan painikkeen takaa.

CrossFit

Meiltä löytyy kaikki välineet toiminnalliseen harjoitteluun: levytankoja, kahvakuulia, kuntopalloja, plyoboxseja, toiminnalliset taljat, renkaita, vastuskumeja, TRX, CrossCore, kelkkaa ruohomatolla ja paljon muuta!

 CrossFit alue jatkuu sään salliessa pariovien takana pihalla järvimaisemassa!

Personal Training

Personal Trainerin kanssa harjoittelu on tehokkaampaa, tulokset näkyvät nopeammin, motivaatio on korkeammalla, tiedot ja taidot karttuvat ja harjoittelu on turvallisempaa!

Muut palvelut

Infrapunasaunat

Pukuhuoneista löytyy terveyttä edistävät infrapunasaunat! Infrapunasauna mm. palauttaa ja rentouttaa urheilun jälkeen, kuluttaa kaloreita sekä polttaa ylimääräistä rasvaa ja parantaa aineenvaihduntaa!

Kehonkoostumusmittaus
Monipuolinen kehonkoostumusanalyysi tehdään meillä laadukkaalla medikal tason SeeHigher-laitteella. Tarkemmat tiedot mittauslaitteesta löydät tästä.

Esimerkin mittaustuloksista näet tästä.

Solarium

Ympärivuotinen rusketus! Solarium toimii kolikoilla. Ohjeet löydät tästä

Hierontatuoli

Hierontatuolissa on mukava rentoutua rankan treenin jälkeen! Se toimii 1€ kolikoilla.

Lasten leikkihuone

Leikkihuoneessa lapset viihtyvät vanhempien treenatessa! Sieltä löytyy leluja, piirrustustarvikkeita ja jumppatatamin pitämään perheen pienimmät kiireisinä.

Koripallo ja sulkapallo

Yläkerrassa YMCA-Heinolan tiloissa pääsee pelaamaan koripalloa ja sulkapalloa! Siellä palvelee myös kahvio.

www.ymcaheinola.fi

Palvelut yrityksille

TYKY-/ TYHY-toiminta

Toiminta tähtää hyvinvoinnin ja terveyden parantamiseen työuran aikana. Henkilöstö on yrityksen ja organisaatio tärkein voimavara, koska he omalla työpanoksellaan varmistaa toiminnan jatkuvuuden.

Tästä syystä on hyvä pitää henkilöstö tyytyväisenä ja motivoituneena, mikä näkyy tuottavana ja luovana työpanoksena.

 

On tärkeää ymmärtää, että työkyky on laaja ja moniuloitteinen asia. Työkyky muodustuu psyykkisestä, fyysisestä ja sosiaalisesta terveydestä ja toimintakyvystä.

Monesti yrityksien TYKY-/TYHY-toiminta keskittyy erilaisiin virkistyspäiviin. Ja tuolloin hyvin usein päivään suhtaudutaan lähinnä ylimääräisenä velvoitteena.

Työkyvyn ylläpitäminen tulisi nähdä laajemmin ja jatkuvana toimintana. Kun TYKY tai TYHY toiminta on pitkäjänteistä se auttaa ylläpitämään ja kehittämään työkykyä. Eli on yksi olennainen keino, jolla voidaan lisätä työyhteisön toimivuutta monipuolisesti. Toiminnalla ennaltaehkäistään työkyvyttömyyttä ja parannetaan pitkällä juoksulla yrityksen toimintamahdollisuuksia.

Mitä voimme tarjota teidän työporukalle:

Tiimisi tarpeiden ja toiveiden mukaan suunniteltu liikunta on tehokas keino tuoda lisävirtaa työpaikalle. Yritysliikuntapalvelumme tukevat kestävää työhyvinvointia, jotta tiimisi pystyisi jatkamaan tavoitteita kohti virkeänä ja energisenä nyt ja tulevaisuudessa!

Kun henkilöstö ja johto voivat hyvin, työtunneista saadaan enemmän irti, ja vapaa-ajallekin riittää energiaa.

Emme noudata valmista kaavaa, vaan suunnittelemme liikuntaprojektit yhteistyössä asiakkaan kanssa, jotta niiden sisältö ja tulokset vastaavat odotuksia.

Palvelut yrityksille
 • TyHy- ja TyKy-päivät: terveyttä ja hyvinvointia edistävät työhyvinvointipäivät työpaikalla, urheilukentällä, Kuntokeskuksessamme tai vaikka ulkona.
 • Viikkoliikunta yrityksen omissa tiloissa tai kuntokeskuksessamme.
 • HIIT ja muut nopeat ja tehokkaat treenit.
 • Kuntosaliharjoittelu.
 • Venyttely, jooga ja muut rauhalliset liikuntamuodot.
 • Niska-hartiajumppa / keppijumppa.
 • Kahvakuula ja muut toiminnalliset treenit.
 • Kehonkoostumusmittaus.
 • Kuntosalin starttikurssi (ryhmävalmennusta löytyy laidasta laitaan).
 • Ravinto- ja terveysluennot.
 • Aktiivinen kokouspäivä: taukoliikunnat ja energisoivat välipalat.
 • Paljon muitakin vaihtoehtoja on, älä siis arkaile vaan kysy rohkeasti!