Personal Training

Personal Trainerin kanssa harjoittelu on tehokkaampaa, tulokset näkyvät nopeammin, motivaatio on korkeammalla, tiedot ja taidot karttuvat ja harjoittelu on turvallisempaa!

Löydämme juuri sinulle sopivan vaihtoehdon varmasti, joten tarvittaessa ota rohkeasti yhteyttä!

Osta PT-palveluita verkkokaupastamme painamalla alla olevaa painiketta!

Meillä toimivat Personal Trainerit

Virpi Gustafsson

Virpi Gustafsson

Personal Trainer

Olen Virpi Gustafsson toimin salilla liikuntaneuvojana ja Personal Trainerina. Olen koko ikäni tehnyt liikunnan parissa töitä laidasta laitaan ja se on kyllä mulle sellainen sydämen asia.

Urheilutaustaa minulta löytyy monesta eri lajista, kuten esim. autourheilusta, jalkapallosta, kisannut 3 kertaa bikini fitness kisoissa ja Crossfit kisoissa myöskin käynyt kertaalleen. Rakastan haasteita ja itsensä rajojen kokeilemista, lajissa kuin lajissa. Perinteisen kuntosaliharjoittelun lisäksi pidän erityisesti toiminnallisista treeneistä ja tasapainoa omaan harjoitteluun tuo Barre ja kehonhuolto monipuolisesti.

Valmentajana olen energinen ja kannustava, mutta myös erityisen vaativa. Keskityn jokaiseen valmennettavaani aina yksilöllisesti ja kokonaisvaltaisesti huomioiden juuri sinun tarpeet ja tavoitteet. Kuntosaliharjoittelun lisäksi ohjaan myös mielelläni ulkotreenejä, tai juuri sinulle sopivia liikuntamuotoja! Tärkeintä on löytää sinun arkeen sopiva kokonaisuus parempaan oloon ja terveellisiin elämäntapoihin.

Erityisosaamiseni: Toiminnallinen harjoittelu, kuntosali, kehonmuokkaus, painonpudotus, liikkuvuusharjoittelu, barre, ryhmäohjaus, kokonaisvaltainen hyvinvointi ja elämäntapa muutoksen aloitus.

Lataa ilmainen kokeilupassi ja tuuhan koklaamaan minkälainen sali meiltä löytyy, toista samanlaista ei löydy! Salilla käy huippu porukkaa ja ollaan kaikki vähän kuin yhtä perhettä, sinäkin mahdut mukaan hienosti!

Ota rohkeasti yhteyttä ja lähdetään yhdessä kohti tavoitteitasi!

wippepit@gmail.com
Puh. 045 630 2213

Jani Pyyhtiä

Jani Pyyhtiä

Personal Trainer

Olen Jani Pyyhtiä, vuonna 1975 syntynyt liikunta-alan ammattilainen. Koulutukseltani olen liikuntaneuvoja. Päätyökseni teen personal trainer töitä sekä pidän liikuntaan liittyviä koulutuksia ja konsultointeja. Lisäksi teen urheilijoille fysiikkavalmennusta.

Haluan auttaa mahdollisimman monia voimaan paremmin liikunnan ja ravinnon avulla. Työssäni en mene viimeisimpien trendien mukaan enkä mututuntumalla, vaan luotan valmennuksessani aina tutkittuun tietoon, sekä kenttätestattuihin toimiviin malleihin.
Minulle jokainen asiakas on yksilö, jonka takia pyrin löytämään aina asiakkaalle oman näköisen, mutta tehokkaan tavan liikkua ja voida hyvin.

Vahvimpia osaamisalueitani ovat:

  • kehonmuokkaus (painonpudotus, lihasmassan kasvatus)
  • voimaharjoittelu ja sen nivelergonomia sekä lihasaktiivisuus
  • suorituskyvyn lisääminen kaikenikäisille ja kaikentasoisille liikkujille
  • urheilijoiden fysiikkavalmennus
  • ravitsemus liikunnassa

Minua saa vetäistä salilla hihasta jos tulee vähänkin mieleen jotain kysymyksiä voimaharjoittelusta tai liikunnasta ylipäätään.

Ystävällisin terveisin,
Jani Pyyhtiä
JP Valmennus
Puh. 044 324 7195
jani.pyyhtia@jpvalmennus.fi
www.jpvalmennus.fi

Kokeile ilmaiseksi

Lataa kokeilupassi ja tule kokeilemaan!

Laitetta

Pinta-ala

päivää vuodessa avoinna

tuntia vuorokaudessa avoinna