Personal Training

Personal Trainerin kanssa harjoittelu on tehokkaampaa, tulokset näkyvät nopeammin, motivaatio on korkeamalla, tiedot ja taidot karttuvat ja harjoittelu on turvallisempaa!

Löydämme juuri sinulle sopivan vaihtoehdon varmasti, joten tarvittaessa ota rohkeasti yhteyttä!

Meillä toimivat Personal Trainerit

Virpi Gustafsson

Virpi Gustafsson

Personal Trainer

Olen Virpi Gustafsson toimin salilla liikuntaneuvojana ja Personal Trainerina. Olen koko ikäni tehnyt liikunnan parissa töitä laidasta laitaan ja se on kyllä mulle sellainen sydämen asia.

Urheilutaustaa minulta löytyy monesta eri lajista, kuten esim. autourheilusta, jalkapallosta, kisannut 3 kertaa bikini fitness kisoissa ja Crossfit kisoissa myöskin käynyt kertaalleen. Rakastan haasteita ja itsensä rajojen kokeilemista, lajissa kuin lajissa. Perinteisen kuntosaliharjoittelun lisäksi pidän erityisesti toiminnallisista treeneistä ja tasapainoa omaan harjoitteluun tuo Barre ja kehonhuolto monipuolisesti.

Valmentajana olen energinen ja kannustava, mutta myös erityisen vaativa. Keskityn jokaiseen valmennettavaani aina yksilöllisesti ja kokonaisvaltaisesti huomioiden juuri sinun tarpeet ja tavoitteet. Kuntosaliharjoittelun lisäksi ohjaan myös mielelläni ulkotreenejä, tai juuri sinulle sopivia liikuntamuotoja! Tärkeintä on löytää sinun arkeen sopiva kokonaisuus parempaan oloon ja terveellisiin elämäntapoihin.

Erityisosaamiseni: Toiminnallinen harjoittelu, kuntosali, kehonmuokkaus, painonpudotus, liikkuvuusharjoittelu, barre, ryhmäohjaus, kokonaisvaltainen hyvinvointi ja elämäntapa muutoksen aloitus.

Lataa ilmainen kokeilupassi ja tuuhan koklaamaan minkälainen sali meiltä löytyy, toista samanlaista ei löydy! Salilla käy huippu porukkaa ja ollaan kaikki vähän kuin yhtä perhettä, sinäkin mahdut mukaan hienosti!

Ota rohkeasti yhteyttä ja lähdetään yhdessä kohti tavoitteitasi!

wippepit@gmail.com
Puh. 045 630 2213

Jonna Nieminen

Jonna Nieminen

Personal Trainer

Heippa kaikki!

Olen Jonna Nieminen ja toimin Hyvinvointivalmentajana ja Personal Trainerina täällä salilla. Takana on vuosien työ niin yksilö- kuin ryhmävalmemnuksien parissa.

Hoitotyön opinnot ja puuhakas arki kolmen pienen tytön äitinä ovat muokanneet omaa kuvaa työstäni ja miten haluan sitä toteuttaa. Meillä kaikilla on arkielämässä omat haasteemme ja vastoinkäymisemme ja niiden keskellä haluan saada asiakkaalle onnistumisen hetkiä ja tunteen että ”Hei, mä pystyn tähän!” Oli kyse sitten tavoitteellisesti treenaamisesta tai ihan vain pelkän liikunnan ilon ja hyvän olon löytymisestä niin olen enemmän kuin mieluusti käytettävissä.

Ainoa pysyvä asia elämässämme on muutos eli se sun hetki ei ole sitten kun vaan just nyt! Otathan yhteyttä niin katsotaan yhdessä avoimin mielin millaisen Hyvinvointi- tai treenisuunnitelman me sinulle rakennamme.

Iloa päivään!

Jonna

jonnak.nieminen@hotmail.com
Puh. 040 502 9955

PT-paketit

Lisätunnit/muut palvelut 45€/h sis ALV.

Kokeile ilmaiseksi

Lataa kokeilupassi ja tule kokeilemaan!

Laitetta

Pinta-ala

päivää vuodessa avoinna

Tilaa uutiskirje!

Tilaa uutiskirje!

Liity uutiskirjeen tilaajiin, niin kuulet salin tapahtumista, ajankohtaisista asioista ja tarjouksista ensimmäisten joukossa!

Kiitos uutiskirjeen tilaamisesta!

Lataa passi ja tule treenaamaan!

Lataamalla tämän passin ja näyttämällä sitä vastaanotossa, pääset kokeilemaan kuntosalia kerran ilmaiseksi!

Vastaanotto on avoinna ma-to klo 15-19 ja perjantaina klo 14-18.

Kiitos passin lataamisesta!

Lataa opas vauhdittamaan treenaamista!

Löydät oppaasta paljon hyödyllistä tietoa treenaamisesta! Mukana myös usein kysyttyjä kysymyksiä ja tietoa lihaksien rakenteesta ja toiminnasta!

Kiitos oppaan lataamisesta!

0