Kuntosali

Kuntosalin valikoimaan sisältyy nykyaikaiset GPF, Realleader ja Panatta kuntosalilaitteet, runsaasti vapaita painoja ja iso nostolava 3:lle harjoittelijalle. Suorituspaikkoja on yli 100kpl!

Cardio-osastoja on kaksi, ensimmäinen kuntosaliin tultaessa ja toinen (Heat painotteinen) vapaapaino-osastolla, joka palvelee myös CrossFit harjoittelua.

Valikoimassa on juoksumattoja sekä raskaampi rasvanpolttaja-vuoristomatto. Crosstrainereita on useita ja raskaampi Pinnacle trainer joka jäljittelee lähinnä ylämäki hiihtoa jaloilla. Löytyy kuntopyörät, senioripyörät, hierontatuoli ja spinnarit. Kuntosalin (400m2) puolelta löytyy runsaasti helppokäyttöisiä painopakkalaitteita, taljat, väljä käsipainoalue ja 3D-värinälevyharjoittelu, joka parantaa luutiheyttä, polttaa rasvaa ja parantaa lihashermotusta.

Vapaapainopuolella (300m2) on CrossFit telineessä lisää kyykkypaikkoja (5kpl) sekä runsaasti vipuvarsilaitteita kaikille lihasryhmille sekä monipuolisesti levykuormitteisia penkkejä ja telineitä voimaharjoitteluun.

Esimerkkejä asiakkuuksistamme

Kokeile ilmaiseksi

Lataa kokeilupassi ja tule kokeilemaan!

Laitetta

Pinta-ala

päivää vuodessa avoinna

tuntia vuorokaudessa avoinna

Tilaa uutiskirje!

Tilaa uutiskirje!

Liity uutiskirjeen tilaajiin, niin kuulet salin tapahtumista, ajankohtaisista asioista ja tarjouksista ensimmäisten joukossa!

Kiitos uutiskirjeen tilaamisesta!

Lataa passi ja tule treenaamaan!

Lataamalla tämän passin ja näyttämällä sitä vastaanotossa, pääset kokeilemaan kuntosalia kerran ilmaiseksi!

Vastaanotto on avoinna ma-to klo 15-19 ja perjantaina klo 14-18.

Kiitos passin lataamisesta!

Lataa opas vauhdittamaan treenaamista!

Löydät oppaasta paljon hyödyllistä tietoa treenaamisesta! Mukana myös usein kysyttyjä kysymyksiä ja tietoa lihaksien rakenteesta ja toiminnasta!

Kiitos oppaan lataamisesta!

0