Ajankohtaista

Ajankohtaiset asiat

CrossGymin Kesäkortit 2022

CrossGymin Kesäkortit 2022

Koko kesän kuntoilut CrossGymin Kesäkortilla, yhdellä edullisella maksulla! Saatavilla myös 10+3x-Kesäkortti, jolla saat siis 13 treenikertaa 10:n hinnalla! Kesäkortteihin kaupan päälle myös avain.

lue lisää
CrossGymin Ystäväviikko!

CrossGymin Ystäväviikko!

CrossGymissä vietetään ystäväviikkoa 14.-18.2.22! Silloin pääset treenaamaan maksutta yksin tai kaverin kanssa, aina vastaanoton aukioloaikoina! Katso myös suosittelu-kampanja, jonka avulla nykyiset asiakkaat voivat ansaita jopa maksuttoman treenikuukauden!

lue lisää
CrossGym aukeaa 2.2.2022

CrossGym aukeaa 2.2.2022

Aluehallintovirasto on 1.2.2022 tehnyt päätöksen, jolla mm. kuntosalien sulku kumotaan. CrossGym avaa siis ovensa 2.2.22 heti vuorokauden vaihduttua! Tervetuloa treenaamaan! Vastaanotto palvelee myös normaalisti 2.2. eteenpäin.

lue lisää
Joulun ja uudenvuoden aukioloajat

Joulun ja uudenvuoden aukioloajat

Joulu ja uusivuosi aiheuttaa poikkeuksia vastaanoton aukioloaikoihin. Avaimella kuitenkin treenaat normaalisti 24/7 ja virtuaaliset ryhmäliikuntatunnit pyörii aikataulujen mukaan!

lue lisää
Tilaa uutiskirje!

Tilaa uutiskirje!

Liity uutiskirjeen tilaajiin, niin kuulet salin tapahtumista, ajankohtaisista asioista ja tarjouksista ensimmäisten joukossa!

Kiitos uutiskirjeen tilaamisesta!

Lataa passi ja tule treenaamaan!

Lataamalla tämän passin ja näyttämällä sitä vastaanotossa, pääset kokeilemaan kuntosalia kerran ilmaiseksi!

Vastaanotto on avoinna ma-to klo 15-19 ja perjantaina klo 14-18.

Kiitos passin lataamisesta!

Lataa opas vauhdittamaan treenaamista!

Löydät oppaasta paljon hyödyllistä tietoa treenaamisesta! Mukana myös usein kysyttyjä kysymyksiä ja tietoa lihaksien rakenteesta ja toiminnasta!

Kiitos oppaan lataamisesta!

0