Tule treenaamaan kaverin kanssa CrossGymin Ystäväviikolla!

CrossGymissä vietetään ystäväviikkoa 10.-14.2.20! Silloin pääset treenaamaan maksutta yksin tai kaverin kanssa, aina vastaanoton aukioloaikoina! Sali on siis vapaassa käytössä ma-to klo 15-19 ja perjantaina klo 14-18. Ystäväviikon ajan myös mahtavia tarjouksia, jotka ovat voimassa ystävänpäivään klo 18:00 asti!

Suosittele CrossGymiä ja ansaitse jopa maksuton treenikuukausi!

Uutuutena CrossGymin Suosittelukampanja! Kaikki nykyiset asiakkaat, jotka tuovat kaverin tutustumaa ja tämä kaveri aloittaa treenaamisen CrossGymissä, saavat rahan arvoisia etuja! Parhaimmillaan voi ansaita jopa maksuttoman treenikuukauden! Tutstu kampanjaan tarkemmin painamalla alla olevaa painiketta:

Tarjoukset voimassa

Päivä(t)

:

H(s)

:

Minuutti(a)

:

Second(s)

Muita ajankohtaisia asioita

Poikkeustila

Poikkeustila

Nyt eletään poikkeuksellisia aikoja, Koronavirus on saanut koko maailman sekaisin. Älä kuitenkaan tingi omasta terveydestä ja kuntoilusta. CrossGym tukee Sinun mahdollisuutta kuntoiluun tarjoamalla asiakkuudet poikkeuksellisin hinnoin!

lue lisää
Koronatiedote *PÄIVITETTY 28.3.*

Koronatiedote *PÄIVITETTY 28.3.*

*Sisällä pidettävät ryhmäliikunta- ja spinning-tunnit on peruttu toistaiseksi.* Koronavirustilanne on muuttunut viime päivien aikana maailmalla ja tämä on herättänyt kysymyksiä myös CrossGymissä. Seuraamme tilannetta tiiviisti ja huomioimme THL:n antamat ohjeistukset ja kehotukset kaikissa koronavirukseen liittyvissä asioissa.

lue lisää
CrossGymin 3v synttärit!

CrossGymin 3v synttärit!

CrossGymi täyttää 3 vuotta keskiviikkona 4.3.20! Synttäreiden kunniaksi koko viikon ajan mahtavia tarjouksia sekä mahdollisuus maksuttomaan kokeiluun!

lue lisää

Kokeile ilmaiseksi

Lataa kokeilupassi ja tule kokeilemaan!

Tilaa uutiskirje!

Tilaa uutiskirje!

Liity uutiskirjeen tilaajiin, niin kuulet salin tapahtumista, ajankohtaisista asioista ja tarjouksista ensimmäisten joukossa!

Kiitos uutiskirjeen tilaamisesta!

Lataa passi ja tule treenaamaan!

Lataamalla tämän passin ja näyttämällä sitä vastaanotossa, pääset kokeilemaan kuntosalia kerran ilmaiseksi!

Vastaanotto on avoinna ma-to klo 15-19 ja perjantaina klo 14-18.

Kiitos passin lataamisesta!

Lataa opas vauhdittamaan treenaamista!

Löydät oppaasta paljon hyödyllistä tietoa treenaamisesta! Mukana myös usein kysyttyjä kysymyksiä ja tietoa lihaksien rakenteesta ja toiminnasta!

Kiitos oppaan lataamisesta!

0