Olemme mukana Yhdessä Enemmän -messuilla!

CrossGym on mukana Heinolan Yrittäjien järjestämillä Yhdessä Enemmän -messuilla tänä viikonloppuna 18.-19.9. klo 10-16 Vierumäki Areenalla. Tule moikkaamaan paikan päälle, luvassa on messutarjouksia ja –arvonta! Messuille on vapaa pääsy ja tapahtumaan järjestetään ilmainen bussikuljetus Heinolasta (turistipysäkiltä) tunnin välein messujen aukioloaikana. Ensimmäinen bussi starttaa lauantaina klo 9:30. Tapahtumaan odotetaan tuhatmäärin kävijöitä! Tapahtuman juontaa Vallu Lukka.

Edellisvuoden messut jouduttiin perumaan koronapandemian takia, mutta nyt messut voidaan järjestää turvallisesti THL:n ohjeita noudattaen. Vierumäki Areenalla on hyvin tilaa liikkua.

Olemme siis paikalla messuilla kumpanakin päivänä (la ja su) klo 10-16. Osastomme numero on 59Tervetuloa hyödyntämään tarjouksia sekä osallistumaan arvontaan!

Koodilla YHDESSÄ -20% alennusta asiakkuuksista!

Alennuksen lisäksi saat avaimen kaupan päälle! Käytä koodia verkkokaupassa ostoskorissa tai mainitse siitä vastaanotossa. Koodi on voimassa 24.9.21 asti. Toistaiseksi voimassa olevaan asiakkuuteen tarjous ensimmäisestä kuukaudesta.

Kokeile ilmaiseksi viikon ajan 20.-24.9.

Lataa CrossGymin Yhdessä Enemmän -messujen kokeilupassi sähköpostiisi, niin pääset vaikka joka päivä testaamaan, aina vastaanoto aukioloaikana. Eli voit hyödyntää kokeilupassia 20.-24.9. ma-to klo 16-19 ja pe klo 15-18.

Osallistu arvontaan!

Osallistu arvontaan, niin voit voittaa vuosikortin (arvo 299€) tai yhden jaossa olevista 10x-korteista (arvo á 59,90€)! Arvonta suoritetaan maanantaina 20.9.2021 ja voittajille ilmoitetaan voitosta sähköpostitse.

Arvontaan ei voi enää osallistua.

Muita ajankohtaisia asioita

Back To Gym

Back To Gym

Aloita syyskautesi CrossGymissä! Back To Gym -kampanja on voimassa 9.-22.8.21! Saat asiakkuuteesi kaupan päälle avain- ja avausmaksun (norm. 9,90€) sekä ylimääräistä treeniaikaa!

lue lisää

Kokeile ilmaiseksi

Lataa kokeilupassi ja tule kokeilemaan!

Tilaa uutiskirje!

Tilaa uutiskirje!

Liity uutiskirjeen tilaajiin, niin kuulet salin tapahtumista, ajankohtaisista asioista ja tarjouksista ensimmäisten joukossa!

Kiitos uutiskirjeen tilaamisesta!

Lataa passi ja tule treenaamaan!

Lataamalla tämän passin ja näyttämällä sitä vastaanotossa, pääset kokeilemaan kuntosalia kerran ilmaiseksi!

Vastaanotto on avoinna ma-to klo 15-19 ja perjantaina klo 14-18.

Kiitos passin lataamisesta!

Lataa opas vauhdittamaan treenaamista!

Löydät oppaasta paljon hyödyllistä tietoa treenaamisesta! Mukana myös usein kysyttyjä kysymyksiä ja tietoa lihaksien rakenteesta ja toiminnasta!

Kiitos oppaan lataamisesta!

0