Sulku päättyy ja sali aukeaa 2.2.22

Ajanvarauskalenteri otetaan pois käytöstä ja kaikki jo varatut ajat perutaan 2.2. eteenpäin. Tiistaista 2.2. eteenpäin kaikki asiakkaat treenaavat normaaliin tapaan ilman ajanvarausta!

AVI:n märämän sulun ajan sinulla on mahdollisuus osallistua Kuntokeskus CrossGym yksityistilaisuuksiin 24/7 ! Osallistua voivat myös perheenjäsenet ja kaikki salikaverit, jos heillä on voimassaoleva maksettu salikortti. Varauksen tekee jokainen osallistuja. Max 8 henkilöä/tunti.

Varaus on tunnin mittainen. Saapuminen ja poistuminen salilta oman vuoron aikana, eli ei etukäteen pukuhuoneeseen tms. ja ulkona pitää olla ennen vuoron loppumista. Kaikki ajan varanneet treenaajat vetävät avainkortin magneettilukijasta salille saavuttaessa!

Kaikilla ajan varanneilla treenaajilla tulee olla voimassaoleva asiakkuus! Asiakkuuden voit ostaa verkkokaupastamme ja uudet kulkukortit voi noutaa toimistoltamme arkisin ma-to klo 9-16 ja pe klo 8-12. Salin vastaanotto on toistaiseksi suljettu. Jos hyödynnät ajanvarausta, asiakkuutesi sulkuajan maksutauko päättyy. Toistaiseksi voimassaolevat asiakkaat: Jos et ole maksanut tammikuun laskua ja haluat hyödyntää ajanvarausta, maksa tammikuun lasku (helmikuun laskut hyvitetään sulun vuoksi).

 

  • Varataksesi ajan sinun tulee kirjautua avoinna24 tunnuksilla. Jos sinulla ei vielä ole tiliä, voit luoda sen maksutta.
  • 1 varaus per päivä. Näin kaikilla on mahdollisuus päästä treenaamaan. Sinulla voi olla maksimissaan 3 varausta tehtynä samanaikaisesti.
  • Varaukset vain netissä, ei puhelimitse tai sähköpostilla
  • Saapuessasi salille, kaikkien treenaajien on vedettävä avainkortti magneettilukijasta. (max 8 henkilöä/tunti)
  • Treeniaika 55min, jonka jälkeen nopea poistuminen salilta.
  • Saat vahvistuksen onnistuneesta varauksesta sähköpostiisi

Varaa aika salille

Jos alla olevassa kalenterissa ilmenee ongelmia esim. evästeiden kanssa, voit varata ajan myös suoraan avoinna24 palvelusta: avoinna24.fi/kuntokeskuscrossgym/reservation

Muita ajankohtaisia asioita

SÄHKÖKATKOS

SÄHKÖKATKOS vk 44 SÄHKÖKATKOS HUOLTOTÖIDEN VUOKSI KESKIVIIKKONA 2.11.2022 KLO 10 - 12 .

lue lisää

Kokeile ilmaiseksi

Lataa kokeilupassi ja tule kokeilemaan!

Tilaa uutiskirje!

Tilaa uutiskirje!

Liity uutiskirjeen tilaajiin, niin kuulet salin tapahtumista, ajankohtaisista asioista ja tarjouksista ensimmäisten joukossa!

Kiitos uutiskirjeen tilaamisesta!

Lataa passi ja tule treenaamaan!

Lataamalla tämän passin ja näyttämällä sitä vastaanotossa, pääset kokeilemaan kuntosalia kerran ilmaiseksi!

Vastaanotto on avoinna ma-to klo 15-19 ja perjantaina klo 14-18.

Kiitos passin lataamisesta!

Lataa opas vauhdittamaan treenaamista!

Löydät oppaasta paljon hyödyllistä tietoa treenaamisesta! Mukana myös usein kysyttyjä kysymyksiä ja tietoa lihaksien rakenteesta ja toiminnasta!

Kiitos oppaan lataamisesta!

0