Tämä ei ole aprillia: Täyssulku

Poikkeusolot sen kun vaan pahenee. AVI:n päätöksen perusteella CrossGymin ovet ovat nyt suljettuna 1.-28.4.21 välisen ajan. Näinpä Poikkeusolot-kampanjasta tuli Täyssulku-kampanja. Tarjoukset ovat edelleen PrePaid asiakkuuksia, jotka voit ottaa käyttöön haluamanasi ajankohtana, kuitenkin aikaisintaan, kun voimme taas avata ovet… Näillä näkymin treenaamaan pääsee taas 29.4.21.

Kampanja on voimassa sulun ajan.

PrePaid Asiakkuudet

Kaikki tällä hetkellä myynnissä olevat asiakkuudet ovat niin sanottuja PrePaid-asiakkuuksia. PrePaid-asiakkuutta ei ole pakko aktivoida heti, voit siis halutessasi odottaa Koronatilanteen laantumista (Asiakkuus aktivoitava vuoden 2021 loppuun mennessä). Voit kuitenkin aloittaa treenaamisen heti, kun ovet avautuvat.

Täyssulussa asiakkuudet poikkeukselliseen hintaan, PrePaidina.

Muita ajankohtaisia asioita

CrossGym suljettuna 1.4. – 28.4.2021

CrossGym suljettuna 1.4. – 28.4.2021

AVI:n määräyksen mukaan CrossGym on suljettuna 1. – 28.4.2021 välisen ajan. Sulku ei vaadi asiakkaalta toimenpiteitä! 4 viikon jakso otetaan automaattisesti huomioon, eikä jäsenyytesi siis kulu sulkuaikana.

lue lisää
Tilaa uutiskirje!

Tilaa uutiskirje!

Liity uutiskirjeen tilaajiin, niin kuulet salin tapahtumista, ajankohtaisista asioista ja tarjouksista ensimmäisten joukossa!

Kiitos uutiskirjeen tilaamisesta!

Lataa passi ja tule treenaamaan!

Lataamalla tämän passin ja näyttämällä sitä vastaanotossa, pääset kokeilemaan kuntosalia kerran ilmaiseksi!

Vastaanotto on avoinna ma-to klo 15-19 ja perjantaina klo 14-18.

Kiitos passin lataamisesta!

Lataa opas vauhdittamaan treenaamista!

Löydät oppaasta paljon hyödyllistä tietoa treenaamisesta! Mukana myös usein kysyttyjä kysymyksiä ja tietoa lihaksien rakenteesta ja toiminnasta!

Kiitos oppaan lataamisesta!

0