Poikkeustila – kampanja päättyy!

Poikkeustila-kampanja päättyy 13.5.2020! Eli vielä siihen asti voit hyödyntää poikkeuksellisia hintoja sekä PrePaid-asiakkuuksia! Jos olet jo asiakas, voit ostaa esimerkiksi vuosikortin nykyisen asiakkuutesi jatkoksi vain 199€:lla! Kannattaa myös hyödyntää liikuntaetuja näihin Poikkeustilan hintoihin!

Nyt eletään poikkeuksellisia aikoja, Koronavirus on saanut koko maailman sekaisin. Toivottavasti työtilanteesi on hyvä ja saat tehdä töitä kotoa käsin, eikä edessä ole lomautus tai irtisanominen. Niitä on valitettavasti tulossa. Älä kuitenkaan tingi omasta terveydestä ja kuntoilusta. CrossGym tukee Sinun mahdollisuutta kuntoiluun myös kriisin jälkeen, tarjoamalla asiakkuudet poikkeuksellisin hinnoin! Nyt voit varmistaa mahdollisuutesi kuntoiluun vaikka vuodeksi eteenpäin!

Tarjoukset ovat voimassa 13.5.20 klo 23:59 asti!

PrePaid Asiakkuudet

Kaikki tällä hetkellä myynnissä olevat asiakkuudet ovat niin sanottuja PrePaid-asiakkuuksia. PrePaid-asiakkuutta ei ole pakko aktivoida heti, voit siis halutessasi odottaa Koronatilanteen laantumista ennen salille tulemista (Asiakkuus aktivoitava vuoden 2020 loppuun mennessä). Voit kuitenkin aloittaa treenaamisen heti. Voit noutaa avaimen vastaanotosta normaalisti, eli ma-to klo 15-19 ja perjantaisin klo 14-18. Avaimella treenaat joka päivä klo 5-23!

Kampanja voimassa

Päivä(t)

:

H(s)

:

Minuutti(a)

:

Second(s)

Muita ajankohtaisia asioita

Kokeile ilmaiseksi

Lataa kokeilupassi ja tule kokeilemaan!

Tilaa uutiskirje!

Tilaa uutiskirje!

Liity uutiskirjeen tilaajiin, niin kuulet salin tapahtumista, ajankohtaisista asioista ja tarjouksista ensimmäisten joukossa!

Kiitos uutiskirjeen tilaamisesta!

Lataa passi ja tule treenaamaan!

Lataamalla tämän passin ja näyttämällä sitä vastaanotossa, pääset kokeilemaan kuntosalia kerran ilmaiseksi!

Vastaanotto on avoinna ma-to klo 15-19 ja perjantaina klo 14-18.

Kiitos passin lataamisesta!

Lataa opas vauhdittamaan treenaamista!

Löydät oppaasta paljon hyödyllistä tietoa treenaamisesta! Mukana myös usein kysyttyjä kysymyksiä ja tietoa lihaksien rakenteesta ja toiminnasta!

Kiitos oppaan lataamisesta!

0