Loppuvuoden asiakkuus tasarahalla!

Hoida loppuvuoden treenit kerralla kuntoon! Nyt myynnissä loppuvuoden 2021 asiakkuus yhdellä, HUIPPUEDULLISELLA, 60€ kertamaksulla (vertaa 2x kuukausikortti = 99,80€). Asiakkuus ei siis jatku automaattisesti vuoden vaihduttua, eikä se sido jatkamaan. Eikä siinä vielä kaikki: Avainmaksu sisältyy hintaan (arvo 9,90€) ja kaupan päälle kehonkoostumusmittaus (arvo 25€)!

HUOM!!! Mitä nopeammin ostat, sitä enemmän säästät! Saat loppuvuoden kortit heti verkkokaupasta tai vastaanotoista aina aukioloaikoina. Tarjous voimassa 31.10.21 asti.

Tarjous on päättynyt

Muita ajankohtaisia asioita

Olemme mukana Yhdessä Enemmän -messuilla!

Olemme mukana Yhdessä Enemmän -messuilla!

CrossGym on mukana Heinolan Yrittäjien järjestämillä Yhdessä Enemmän -messuilla tänä viikonloppuna 18.-19.9. klo 10-16 Vierumäki Areenalla. Tule moikkaamaan paikan päälle, luvassa on messutarjouksia ja -arvonta!

lue lisää

Kokeile ilmaiseksi

Lataa kokeilupassi ja tule kokeilemaan!

Tilaa uutiskirje!

Tilaa uutiskirje!

Liity uutiskirjeen tilaajiin, niin kuulet salin tapahtumista, ajankohtaisista asioista ja tarjouksista ensimmäisten joukossa!

Kiitos uutiskirjeen tilaamisesta!

Lataa passi ja tule treenaamaan!

Lataamalla tämän passin ja näyttämällä sitä vastaanotossa, pääset kokeilemaan kuntosalia kerran ilmaiseksi!

Vastaanotto on avoinna ma-to klo 15-19 ja perjantaina klo 14-18.

Kiitos passin lataamisesta!

Lataa opas vauhdittamaan treenaamista!

Löydät oppaasta paljon hyödyllistä tietoa treenaamisesta! Mukana myös usein kysyttyjä kysymyksiä ja tietoa lihaksien rakenteesta ja toiminnasta!

Kiitos oppaan lataamisesta!

0