Koronatiedote *Päivitetty 28.3.*

Koronavirustilanne on muuttunut viime päivien aikana maailmalla ja tämä on herättänyt kysymyksiä myös CrossGymissä. Seuraamme tilannetta tiiviisti ja huomioimme THL:n antamat ohjeistukset ja kehotukset kaikissa koronavirukseen liittyvissä asioissa. Löydät CrossGymistä desinfiointiainetta, jota voit halutessasi käyttää laitteiden puhdistamiseen.

Sali on avoinna normaalisti, mutta sisällä pidettävät ryhmäliikunta- ja spinning-tunnit on peruttu toistaiseksi. Kun tilanteeseen tulee muutoksia, niin tiedotamme niistä.

Tietoa koronaviruksesta löydät THL:n sivuilta. THL:n mukaan uusi koronavirus tarttuu pääasiallisesti pisaratartuntana lähikontaktissa. Virus voi säilyä pinnoilla ja tartunta on mahdollinen myös kosketustartuntana käsien kautta sairastuneen henkilön ysköksistä saastuneiden materiaalien tai pintojen kautta. Tätä ei kuitenkaan pidetä tärkeimpänä tartuntareittinä.

Voit omalla toiminnallasi tehokkaasti vaikuttaa hyvän salihygienian edistämiseen yhteisissä tiloissamme.
Huomioi ainakin seuraavat asiat:

  • Älä treenaa sairaana
  • Noudata aina hyvää käsi- aivastus- ja yskimishygieniaa. Suojaa suusi ja nenäsi kertakäyttöliinalla, kun yskit tai aivastat. Jos sinulla ei ole nenäliinaa, yski tai aivasta puserosi hihan yläosaan, älä käsiisi. Laita käytetty nenäliina heti roskiin.
  • Pese aina kädet huolellisesti, kun saavut salille, wc-käynnin, yskimisen, niistämisen tai aivastamisen jälkeen.
  • Hyödynnä tarvittaessa käsidesiä.
  • Älä koskettele silmiä, nenää tai suuta, ellet ole juuri pessyt käsiäsi.
  • Pyyhi käyttämäsi laitteet ja välineet treenin jälkeen siihen varatuilla puhdistusvälineillä.
  • Käyttä halutessasi treenihanskoja.
  • Käytä omaa hikipyyhettä.

Suosittelemme, että etenkin suurentuneilta koronariskialueilta palanneet matkailijat pitäisivät taukoa treeneistään kahden viikon ajan.

Muita ajankohtaisia asioita

Poikkeustila

Poikkeustila

Nyt eletään poikkeuksellisia aikoja, Koronavirus on saanut koko maailman sekaisin. Älä kuitenkaan tingi omasta terveydestä ja kuntoilusta. CrossGym tukee Sinun mahdollisuutta kuntoiluun tarjoamalla asiakkuudet poikkeuksellisin hinnoin!

lue lisää
CrossGymin 3v synttärit!

CrossGymin 3v synttärit!

CrossGymi täyttää 3 vuotta keskiviikkona 4.3.20! Synttäreiden kunniaksi koko viikon ajan mahtavia tarjouksia sekä mahdollisuus maksuttomaan kokeiluun!

lue lisää
CrossGymin Ystäväviikko!

CrossGymin Ystäväviikko!

CossGymissä vietetään ystäväviikkoa 10.-14.2.20! Silloin pääset treenaamaan maksutta yksin tai kaverin kanssa, aina vastaanoton aukioloaikoina!

lue lisää

Kokeile ilmaiseksi

Lataa kokeilupassi ja tule kokeilemaan!

Tilaa uutiskirje!

Tilaa uutiskirje!

Liity uutiskirjeen tilaajiin, niin kuulet salin tapahtumista, ajankohtaisista asioista ja tarjouksista ensimmäisten joukossa!

Kiitos uutiskirjeen tilaamisesta!

Lataa passi ja tule treenaamaan!

Lataamalla tämän passin ja näyttämällä sitä vastaanotossa, pääset kokeilemaan kuntosalia kerran ilmaiseksi!

Vastaanotto on avoinna ma-to klo 15-19 ja perjantaina klo 14-18.

Kiitos passin lataamisesta!

Lataa opas vauhdittamaan treenaamista!

Löydät oppaasta paljon hyödyllistä tietoa treenaamisesta! Mukana myös usein kysyttyjä kysymyksiä ja tietoa lihaksien rakenteesta ja toiminnasta!

Kiitos oppaan lataamisesta!

0