CrossGym suljettuna 1.4. – 28.4.2021

Etelä-Suomen aluehallintovirasto on 9.4.2021 tehnyt päätöksen, jolla jatketaan sulkutilaa Päijät-Hämeen sairaanhoitopiirin alueella 28.4.21 asti. Päätös perustuu tartuntatautilain 28.3.2021 hyväksyttyyn muutokseen, jossa poistettiin mahdollisuus pitää avoinna enintään kymmenen asiakkaan käytössä olevia tiloja.

AVI:n määräyksen mukaan Kuntokeskus CrossGym on suljettuna 1. – 28.4.2021 välisen ajan. Tämän hetken tietojen mukaan ovet on avoinna taas 29.4.2021. Sulku ei vaadi asiakkaalta toimenpiteitä! 4 viikon jakso otetaan automaattisesti huomioon, eikä jäsenyytesi siis kulu sulkuaikana.

Sulku ei vaadi asiakkaalta toimenpiteitä, jäsenyytesi ei kulu sulkuaikana!

Muita ajankohtaisia asioita

Täyssulku

Täyssulku

Poikkeusolot sen kuin vaan pahenee. AVI:n päätöksen perusteella CrossGymin ovet ovat nyt suljettuna 1.-14.4.21 välisen ajan. Näinpä Poikkeusolot-kampanjasta tuli Täyssulku-kampanja.

lue lisää
Tilaa uutiskirje!

Tilaa uutiskirje!

Liity uutiskirjeen tilaajiin, niin kuulet salin tapahtumista, ajankohtaisista asioista ja tarjouksista ensimmäisten joukossa!

Kiitos uutiskirjeen tilaamisesta!

Lataa passi ja tule treenaamaan!

Lataamalla tämän passin ja näyttämällä sitä vastaanotossa, pääset kokeilemaan kuntosalia kerran ilmaiseksi!

Vastaanotto on avoinna ma-to klo 15-19 ja perjantaina klo 14-18.

Kiitos passin lataamisesta!

Lataa opas vauhdittamaan treenaamista!

Löydät oppaasta paljon hyödyllistä tietoa treenaamisesta! Mukana myös usein kysyttyjä kysymyksiä ja tietoa lihaksien rakenteesta ja toiminnasta!

Kiitos oppaan lataamisesta!

0