Nyt pääset treenaamaan vuorokauden ympäri!

Asiakkaidemme toiveesta laajennamme aukioloaikoja! 13.1. eteenpäin pääset avaimella salille vuorokauden ympäri, vuoden jokaisena päivänä!

Kulkuportti on avoinna ajoneuvoille arkisin klo 6-21 ja la-su 7-21. Ulos pääsee ajamaan myöhemminkin, kun pysähtyy valvomon kohdalle. Muina aikoina kulku tapahtuu käyntiportista, jonka tunnuksen saat vastaanotosta.

Nyt pääset siis salille vaikka keskellä yötä! Virtuaaliset ryhmäliikuntatunnit ovat myös käytössä vuorokauden ympäri, oli sitten juhannus taikka joulu! Aikataulutettujen tuntien ulkopuolella voit itse aloittaa haluamasi tunnin.

HUOM! Vastaanotto palvelee normaaliin tapaan, ma-to klo 16-19 ja pe klo 15-18.

Muita ajankohtaisia asioita

Olemme avoinna normaalisti

Olemme avoinna normaalisti

Etelä-Suomen aluehallintovirasto on 20.4.2021 tehnyt päätöksen, jolla sulkutila kumotaan Päijät-Hämeen sairaanhoitopiirin alueella. Tilat voidaan avata 21.4.21.

lue lisää
Tilaa uutiskirje!

Tilaa uutiskirje!

Liity uutiskirjeen tilaajiin, niin kuulet salin tapahtumista, ajankohtaisista asioista ja tarjouksista ensimmäisten joukossa!

Kiitos uutiskirjeen tilaamisesta!

Lataa passi ja tule treenaamaan!

Lataamalla tämän passin ja näyttämällä sitä vastaanotossa, pääset kokeilemaan kuntosalia kerran ilmaiseksi!

Vastaanotto on avoinna ma-to klo 15-19 ja perjantaina klo 14-18.

Kiitos passin lataamisesta!

Lataa opas vauhdittamaan treenaamista!

Löydät oppaasta paljon hyödyllistä tietoa treenaamisesta! Mukana myös usein kysyttyjä kysymyksiä ja tietoa lihaksien rakenteesta ja toiminnasta!

Kiitos oppaan lataamisesta!

0